Live Jazz Band huren?

Waar denk je aan als je een feest of een evenement organiseert. Ik hoor het zo vaak. Alles is geregeld. De locatie is geboekt. De gasten zijn uitgenodigd. Alleen nog even de muziek. We kunnen toch ook een playlist op zetten of een DJ inhuren. Maar wil jij je gasten echt verrassen. Geef ze dan een herinnering mee. Een bijzonder feest of evenement met een echte mooie muzikale beleving. Professioneel en naar jouw wensen samengesteld. Bijvoorbeeld door bij het ontvangst rustig te beginnen met live gezongen achtergrond muziek onder begeleiding van zuivere serene klanken van een harp of met de warme akoestische klanken van een gitaar. Waarna later overgegaan kan worden in een geweldige muzikale beleving met een volledig versterkte 5-mans formatie. Smooth, Jazzy en af en toe een vrolijke pop noot. Of het nu een diner is met een wat kleiner gezelschap of een evenement met 400 gasten. Ik maak graag het plaatje muzikaal compleet. Een beleving als geen ander die je bruiloft, feest, jubileum, evenement of receptie een herinnering mee geeft waar iedereen blij van wordt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

DANL3838

Met mijn bijzondere Jazzy stijl breng ik deze beleving dichter bij de mensen. Puur, zoals ik ben, geïnspireerd door het leven. De good times and the bad times. Mijn muziek is als een boek vol mooie verhalen, vol liefde, warmte en genegenheid. Waarmee ik graag het bijzondere gevoel van samen zijn, je thuis voelen, waar je ook maar bent, mee wil geven.

Mijn repertoire bestaat uit een groot aanbod van Jazz standards uit het American Songbook bekend van artiesten als Michael Bublé, Norah Jones en Diana Krall. Maar ook populaire dansbare hits van artiesten als Ed Sheeran, Adele, Beyoncé en Bruno Mars komen zeker ook aan bod. Laten we zeker ook niet de door mijzelf geschreven songs, van mijn onlangs uitgebrachte album Home at last, vergeten. Zoals het vrolijke Singing in my car. Wat nu al wereldwijd op meer dan 200 radiostations wordt gedraaid. 

Voor iedere gelegenheid stem ik graag samen met de opdrachtgever de muzikale bezetting af. Want bij een kleinere gelegenheid als een receptie, ceremonie of diner,  past een akoestische bezetting met alleen gitaar of piano heel goed. En bij grotere gelegenheden pak ik graag uit met een complete band die uit te breiden is tot een 6-mans formatie.