Live music van een akoestische Jazz Band

Wil je een jazzband boeken? Laat je dan raken door mijn Jazzy klanken. Ik zal je bruiloft,

feest of receptie een herinnering meegeven waar jij blij van wordt.

Jacqlin Spring | Jazzband boeken

Een bijzonder moment, verdient bijzondere aandacht. Een beleving als geen ander.

Onder begeleiding van professionele muzikanten breng ik Jazzy standards zoals Errol Garner’s Misty. Maar ook popliedjes zoals bijvoorbeeld het welbekende I see fire van Ed Sheeran. Allemaal gegoten in mijn eigen sound. Een muzikale reis van de jaren 50 van de vorige eeuw tot de muziek van nu. 

Met mijn bijzondere Jazzy stijl breng ik graag de beleving van jazz, easy listening en akoestische pop weer dichter bij de mensen. Persoonlijk benadert, recht vanuit het hart gezongen die zijn weerga niet kent.

Puur. Geïnspireerd door het leven. De good times and the bad times. Mijn muziek is als een boek vol mooie verhalen, vol liefde, warmte en genegenheid. En geeft je het bijzondere gevoel van samen zijn, je thuis voelen, waar je ook maar bent. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden

Jacqlin-Spring-05654 (1)

Mijn repertoire bestaat uit een groot aanbod van Jazz standards uit het American Songbook bekend van artiesten als Michael Bublé, Norah Jones en Diana Krall. Maar ook populaire dansbare hits van artiesten als Ed Sheeran, Adele, Beyoncé en Bruno Mars komen zeker ook aan bod. Laten we zeker ook niet de door mijzelf geschreven songs, van mijn onlangs uitgebrachte album Home at last, vergeten. Zoals het vrolijke Singing in my car. Wat nu al wereldwijd op meer dan 200 radiostations wordt gedraaid. 

Voor iedere gelegenheid stem ik graag samen met de opdrachtgever de muzikale bezetting af. Want bij een kleinere gelegenheid als een receptie, ceremonie of diner,  past een akoestische bezetting met alleen gitaar of piano heel goed. En bij grotere gelegenheden pak ik graag uit met een complete band die uit te breiden is tot een 6-mans formatie.